onsdag 19 november 2008

Narkotikaklassa GBL och DXM

Jag gillar internet, jag gillar modern teknik - men vad rättfärdigar att vi inte använder modern teknik för att sätta fast de fruktansvärt cyniska personer som säljer droger på diverse inetsajter.
Här finns också en koppling till MC-gängen. Polisen måste få göra polisjobb. Anställ fler "civila" administratörer inom polisen, anställ fler IT-specialister och ta kanpen mot narkotikan tilsammans med andra länder inom EU i ett europeiskt FBI. Det går inte att vänta på att ännu fler ungdomar ska offras!! Även livsmedels- och dagligvaruhandeln i stort bör vara mer observanta.
Tuffare och bredare förbud behövs tyvärr.

2 kommentarer:

Hans J sa...

Vi får snart döpa om dig till "Batong-Mikke".

När det gäller övervakning och fiffig teknik generellt så är det någonting som ska tas till som en absolut sista utväg.

Som i t ex krigssituationer!

Du kan inte vara allvarlig i alla sorters teknikanvändande du förespråkar? Eller försöker du bara provocera?

Eklindh sa...

Mikael jag tror inte att du riktigt vet hur mycket man kan använda sig av för att "droga sig".

Många av de varor som vi har i dagligvaruhandeln är sådant som kan användas som droger. En sak som jag tror att många inte vet är att muskotnötter är en väldigt stark drog. Särskilt om man blandar dem med mejeriprodukter (?). Det här är något som har legat ute på nätet under väldigt lång tid. Det finns rapporter om att bananer också har en drogande effekt om man "bereder" dem på rätt sätt.

Och du vet säkert om att vi under många år har narkotikaklassat vissa koffeintabletter och även samansättningen av vissa örter i drycker. Något som börjar likna en komedi. Vi kan inte narkotikaklassa allt.

Även om jag i viss del kan hålla med dig om att GBL är något som bör narkotikaklassa då det är väldigt svårt att dosera och det är väldigt lätt att man överdoserar med död som följd.

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Bloggarkiv