lördag 28 augusti 2010

DN uppmärksammar Folkpartiets kampanjlåt

I fredagens pappersversion av DN så står det en hel del om musik och politik. Där får vår låt "Ja, till framtiden", som min son Johan och jag snickrat ihop för Folkpartiet, pluspoäng bland de andra låtarna som nämns. Kul!

Här är länken till nätversionen som bara innehåller delar av hela uppslaget från DN:s pappersupplaga.


Låten är den du hör här på min blogg...

fredag 27 augusti 2010

Folkpartiets valkraftsamling


Idag var den lunchupptakt för de tre finalveckorna i valkampanjandet för Folkpartiet. På Berns i Stockholm samlades hundratals Folkpartister från hela landet. Jag hann med några korta samtal med alltid lika sympatiska och vaket kritiska Karl Beijbom, EU-parlamentarikern och hedersknyffeln Olle Schmidt, Eskilstunas ärliga och starka frontfigur Niklas Frykman, strålande knivskarpa Anna Steele Karlström från Tyresö, Liberatis grundare och liberale musikskaparen Alexander Bard, målmedvetna och underfundiga partisekreteraren Erik Ullenhag, jättetrevliga och kunniga riksdagsledamoten Barbro Westerholm, feministen och superFolkpartisten Birgitta Ohlsson - vår EU-minister, forsknings- och högskoleminstern Tobias Krantz - som alltid är intresserad av att samtala.

Jan Björklund höll ett mycket bra och inspirerande tal och sedan följde ett panelsamtal med EU-kommisionär Cecilia Malmström som moderator där Lotta Edholm (skolborgarråd i Sthlm), Birgitta Ohlsson, Tobias Krantz och Nyamko Sabuni medverkade.

På vägen ut hann jag heja på Niki Westerberg, Camilla Eriksson, PerÅke Lundberg med flera. Det var en bra upptakt. Nu ger vi järnet ända fram till det att valsegern är bärgad!

Såhär skriver Maria Byström

Björklund talar i StockholmPå väg till Stockholmtorsdag 26 augusti 2010

Dagens bloggtips 26 augusti

Mark Klamberg skriver välformulerat, tydligt och skarpt!
Sysselsättningen har ökat med 98 000 på ett år!
Missa inte att följa Marks blogg

Sewon - du är saknad!

Igår avled Sewon Ekberg hastigt av en hjärtinfarkt. Sewon var den som först och allra varmast välkomnade mig in i Folkpartiet i Skövde. Han tog sig tid att lyssna och delade med sig av sina tankar på ett inspirerande sätt.

Jag kommer att bära med mig ljusa minnen och är evigt tacksam för det stöd Sewon visade mig som vän och politisk broder.

Vila i frid, Sewon! Du är med oss varje dag!
Bilden är från försommaren 2010 fr.v. Petter Fahlström, Carmen Tillo, Ulla-Britt Hagström och Sewon Ekberg

onsdag 25 augusti 2010

Dagens bloggtips 25 augusti

Återigen är det Annika Beijbom som jag vill tipsa om.

"Folkpartiet Liberalerna har en lång tradition av att värna mänskliga fri- och rättigheter. Bilden ovan är en valaffisch från 1936, liberalerna var tydliga då och ska vara det idag också. En av dem som under sin livstid arbetade hårt för frihet och demokrati var Ingrid Segerstedt-Wiberg. Under tidpunkten för valaffischens publicerande var Torgny Segerstedt mycket aktiv."

Läs hela bloggartikeln här
Bilden är från mitt besök i Vara under tisdagens kampanjande!

tisdag 24 augusti 2010

Vara på torgetKampanj i VaraBra tendens

I de senaste opinionsmätningarna är Alliansens ledning stabil och Folkpartiet går framåt. Det känns bra, riktigt bra! Det lustiga är att när oppositionen leder med två procent är det en "tydlig övervikt" medan det är en "knapp ledning" för Alliansen (enligt media).
Dagens Allianslöfte för miljön och bilisterna!

måndag 23 augusti 2010

Busskampanjen har startatsöndag 22 augusti 2010

Kampanj i Skövde


Nu möter vi extra många väljare varje dag

Positivt i VGT

Artikel i Västgötatidningarna (Falköpings tidning, Västgöta-bladet och Skaraborgs Läns Tidning) lördag 21 augusti

Lokala valaffischer

Så här ser våra lokala valaffischer ut i Skövde
Nu är vi glada!

Sifo visar på en härlig utveckling idag.
Uppåt för FP!

Dagens bloggtips 22 augusti 2010

Idag tipsar jag om Helena von Schantz blogg.
"Enligt Gudrun Schyman och Claes Borgström är svenska män talibaner. Då undrar jag var finns de svenska män som begär att deras kvinnor ska följa godtyckliga moralregler och som skambelägger dem och hetsar mot dem när de har brutit mot dem?"

Läs hela här

MorgonpromenadTwitter Updates

    follow me on Twitter

    Bloggarkiv