lördag 6 februari 2010

Politisk schlageryra

Ikväll är det Melodifestival. Jag hejar på Jessica Andersson utan att ha hört en ton, men Jessica är en duktig artist, trevlig tjej och god vän.

Låten är skriven av Dille som jag haft glädjen att arbeta med - en mycket sympatisk person, med ett stort hjärta och fantastisk musikalitet. Ska bli kul att se Dolph också.

Dagen inleddes med Folkpartimöte i Skövde som fyllde mig med glädje och inspiration.

Vilken lycka det är att vara med om att utveckla samhället i Allians för Skövde och Sverige.

fredag 5 februari 2010

Social medier + politik=SANT

TV4 Skaraborg idag

Blev nyss uppringd av Linda från TV4 Skaraborg.

Vi ska ses efter lunch för en intervju om sociala media.


Vilken betydelse tror du att bloggar, Facebook, Youtube och Twtter med flera har idag och för framtidens samhällsdebatt?


Jag återkommer när jag vet sändningstid. Kul med återkoppling från dig som följer bloggen.

Nu ska jag ägna förmiddagen åt inre partiarbete. Med syfte att öppna dörrarna och öka inslaget av direktdemokrati. Vad tycker du om den ambitionen?

torsdag 4 februari 2010

Kyla ger värme till pensionärer

Mesta snön och kallaste vintern sedan 1987. Året då vår dotter föddes och vi vann Melodifestivalen med "Fyra Bugg och En Coca-Cola". Roliga minnen.

Under de senaste två åren har jag internt och i insändare framfört synpunkten att våra sämst ställda pensionärer måste prioriteras. NU till slut verkar det ha fått gehör. Tack till alla andra Alliansvänner som påverkat uppåt.

tisdag 2 februari 2010

YES! Grattis Birgitta Ohlsson

Jag har hoppats på att Birgitta Ohlsson ska utses till ny EU-minister. Tillsammans med flera andra aktiva politiker i Folkpartiet har jag visat mitt stöd genom att skriva på Facebook, ingå i Facebook-gruppen för detta.

Vi som i handling slänger JANTE och istället hyllar mod, kompetens - liksom förmågan att granska politikens villkor för ökad demokrati - känner detta som en stor seger!

GRATTIS Sverige, Birgitta Ohlsson, EU och världen.
Fotograf: Roland Karlsson

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Bloggarkiv