fredag 12 juni 2009

Folkpartiets Veckomagasin 2009-06-11

Första avsnittet av veckomagasinen som jag kommer att göra som en del av Valkampanjen 2010

torsdag 11 juni 2009

Torsdag 11 juni 2009

Vaknar tidigt och ser en vacker sol skina över Skövde.


Dagen inleds med möte för några av stadens stiftelser som byggt boende för äldre med små egna ekonomiska medel. Ett arbete som jag är glad över att få delta i och som gör verklig nytta i människors vardag.


Har en artikel i dagens lokaltidning, SLA, om politiskt mod i allmänhet och mod att investera klokt även i en lågkonjunktur.


Ska skriva nya artiklar och förbereda kvällens gruppmöte med Folkpartiet med anledning av kommande måndags kommunfullmäktige.


Idag har många grundskolor i Skövde sina avslutningar liksom flera av våra omkringliggande grannkommuner till exempel Hjo.


I morgon är det huvuddagen för studentavslutningarna i Skövde, men jag har sett att några av friskolorna på gymnasienivå har avslutning idag.


Jag hoppas att väderleksprognoserna är felaktiga så det blir uppehåll i morgon istället för det ösregn som förespås.
Lars Leijonborg har beslutat sig för att avgå som minister. Tack Lars för allt ditt goda arbete under alla år inom politiken Hoppas att du kommer att finnas kvar under många år till på något sätt i kampen för de socialliberala värdena i samhället.

onsdag 10 juni 2009

Liberal Alliansseger 2010

måndag 8 juni 2009

Go känsla

Idag firar Folkpartister över hela landet och valkampanj 2010 har startat. Bilden visar hur det ser ut i Skövde där vi gick fram mest av de etablerade partierna +4,1 till 13 procent.

Reflektion över EU och framtiden

Folkpartiet är nu dubbelt så stora i Skövde .....

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Bloggarkiv