fredag 15 augusti 2008

Dennerby på rätt sida

Sverige har positiva tankar att uta sig mot nu. Det kommer att fungera mot Tyskland tor jag. Startelvan är bra och jag tippar 2-1 till Sverige.

OS lycka och nagelbitande

Sveriges damer vann över Tyskland i handboll. Nu väntar Brasilien, en fotbollsnation.
I fotbollen ska Sverige i eftermiddag spela mot Tyskland, vinst där kan väl innebära Brasilien även i fotbollen vad det lider...
Sanna Kallur lovar fullt ös från början.
Jag håller tummarna av glädje och gråter samtidigt över läget i Georgien.
Livet är som det är, ständiga överraskningar

torsdag 14 augusti 2008

Stark kritik mot Ryssland

Ryssland säger en sak och gör en annan. Ryssland spelar ett tufft spel mot väst genom att strunta i den överenskommelse de själva har skrivit under på. Nu blir tonen från EU och USA starkare för varje timma och dag.

onsdag 13 augusti 2008

OS-framgångar

Grattis, Gustav Larsson - vilket kanonlopp. Jag har sällan tyckt att det varit spännande med cykel på TV, men att följa dagens silvermedaljör var en riktig höjdare. Kanon.
Kanot, kallas det inte, men för mig är det det som Lasse Karonen sysslar med. Jag ser fram emot finalen..

Lång väg att gå

EU kommer troligen att sända fredsbevarande styrkor till Sydossetien. Men det här blir ingen enkel nöt att knäcka. Ryssland förnekar fortfarande mycket av vad väst framhåller som sant.

tisdag 12 augusti 2008

Dagsläget

Skönt! Sverige vann över Kanada i OS-fotbollen. Bra match av svenska damlandslaget. Nu väntar Tyskland, det blir tufft.
Utvecklingen i Georgien är oviss. Ryssland verkar inte vara intresserade av att dra ner och en förhandlingslösning verkar avlägsen just nu.
Än en gång så slits människors liv i trasor i kampen mellan frihet, självständighet, demokrati å ena sidan mot maktmissbruk, olja och gas på den andra. Förenklat, javisst, men sant och lika ledsamt för det.

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Bloggarkiv