fredag 12 februari 2010

Öka väljardemokratin

Idag skriver jag tillsammans med Karl Beijbom om hur vi kan återupprätta förtroendet för politiker och politikerna genom att öka väljarnas direktinflytande över vilka som är våra förtroendevalda

Läs gärna artikeln i GP och kommentera densamma här eller där.

Ha en bra dag!

torsdag 11 februari 2010

Valkampanjen rullar på


Idag ska jag till Hjo för ett styrelsemöte för Hjo Folkhögskola. Jag ska också läsa igenom de mejl jag fått med anledning av att jag kontaktat Skövdebor och Skaraborgare för att höra deras syn på utvecklingen. Tack för alla svar!

söndag 7 februari 2010

En ny vecka full av möjligheter

Igår samlades vi som hade möjlighet för en uppföljning och utvärdering av "Framtidverksta´n" som Folkpartiet i Skövde genomfört under ledning av två suveräna kursledare från Vuxenskolan.

Inspirerande bra möten, där våra nya medlemmar verkligen tillför så många bra perspektiv. På kvällen kom min favorit Jessica Andersson till andra chansen i Melodifestivalen.

Idag ska jag läsa och skriva samt gå på hockey med Skövde IK.

Veckan inleds sedan på måndag med begravning i Hökerum, av min systers man Svante, som lämnat oss alldeles för tidigt, men sådant rår vi inte över.

Måndag kväll är det fullmäktige i Skövde och förhoppningsvis hinner jag vara med på ett planeringsmöte med Alliansens gruppledare i Skövde.

Tisdag inleds med bilbesiktning, sedan möte med Mix Megapol, teknikkontroll inför onsdagens Skaraborgskonferens för Skolledare där jag ska delta som moderator för ett panelsamtal. Tisdagen avslutas med ett möte i kyrkans hus där kyrkovärdarna ska få information och tider fördelas för det närmaste året.

På onsdag är det först sammanträde med KSAU (kommunstyrelsens arbetsutskott), därefter Skaraborgskonferensen, Alliansträff på eftermiddagen och sedan till Vara för att tala på årsmötet för LUF.

Torsdag är det sammanträde med styrelsen för Hjo Folkhögskola och på kvällen styrelsemöte med Folkpartiet i Skövde.

På fredag har jag fyra vigslar och på lördag har FP Skövde nomineringsstämma för att fastslå listan till kommunvalet i höst.

Både på lördag och söndag kommer vi kommunpolitiker i Skövde att träffa väljare på Elins Esplanad med anledning av det pågående visionsarbetet Skövde 2025.

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Bloggarkiv