lördag 14 februari 2009

Vad tycker du om kvällens låtar?Här tidningarnas betyg

Jag tycker att Måns har kvällens bästa låt. Vad tycker du???

Melodifestival - del 2

Skellefteå, åtta låtar, både nya och mer välbekanta artister. Jag har lyssnat på TV:s hemsida. DU kan kolla där också fram till 19.50 ikväll.
Bästa LÅTEN är "Hope & Glory" dessutom gör Måns Zelmerlöw sig bra i dessa sammanhang. Han går till final med en bra låt.
Om Markoolio klarar att sjunga sin låt så kan han ta sig vidare också. Sedan är det svårt. Personligen gillar jag låten med "Cookies n Beans", men när inte Calaisa gick vidare förra året så faller nog denna också.
G:son och Calle Kindbom är två duktiga låtskrivare och trevliga killar, men bidraget med Lili och Sussie känns gammalt. Eller är det möjligen positivt "retro".
Som vanligt ska det bli kul att se hur låtar framförs. Klockan åtta sitter vi framför TV:n och tycker ikväll.
Det har varit mycket kritik mot årets upplaga så här långt, vi får se vad som händer idag och imorgon

Det är nyttigt med FISK

Idag har jag varit i Vårgårda på förmiddagen. Där samlades Folkpartister Inom Svenska Kyrkan i Skara stift för ett nomineringsmöte. Vi fastslog listorna för kyrkomötet och stiftsfullmäktige. Tack till Rolf som ordnat med lokal och fika, Karin Långström Vinge för förberedelser, Britt Hallgren för sekreterarskapet samt alla deltagare för att ni tog er tid denna vackra lördagförmiddag och dessutom gav mig förtroendet att sitta ordförande på mötet.
NU börjar det verkliga arbetet med att sprida vårt program för en "Öppen Folkkyrka".

torsdag 12 februari 2009

Hoppfullheten lever

Obama har fått gehör för sitt krispaket, men mycket återstår av hårt arbete. Eneroth som företräder sossarna just nu när Mona Sahlin är sjuk - hoppas det är kortvarigt - öppnar för bred energiöverenskommelse.

Prövningen av FRA-lagen är välkommen och bra.

onsdag 11 februari 2009

Nu måste bolånen ner rejält

Reporäntan är sänkt. Nu får inte bankerna slira och bli vinnarna i detta. Det är konsumenterna och samhället som ska vinna på att riksbanken agerar. Ta ansvar nu alla banker och hjälp till att sätta fart på ekonomin!
Finansminister Borg uppmanar till detsamma. Så här svarar bankerna i fas 1.

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Bloggarkiv