lördag 1 mars 2008

Varför dessa eviga opinionsmätningar?

Positivt, javisst - men sen då? Alliansen får ökat stöd enligt en undersökning, men det avgörande är ju vilken politik som Sveriges valmanskår vill ha för framtiden. Det visar sig i valresultatet 2010 - och dit är det trots allt ett tag kvar.
Folkpartiet är det parti som växer mest enligt mitt sätt att se. Snart har hela centerpartiet och ett flertal moderater anslutit sig till våra värderingar. De gör det genom att ändra sin egen politik och i eget namn, men vad gör det?
Liberalismen segrar och det är allra viktigast!
Alla vill till slut vara med vinnarna och trovärdigheten är störst för Sveriges ursprungliga liberalister - Folkpartiet!

Sibel kan överraska ikväll

I kväll är det dags för den fjärde deltävlingen av årets svenska melodifestival. Svårtippat på förhand eftersom det ikväll är flera artister som är etablerade för en bred publik än i de tidigare deltävlingarna. Lyssna på låtarna och rösta inte efter vem artisten är i första hand. Det kommer att bli spännande och troligen någon liten överraskning igen. Sibel, Daniel, Calasia och Charlotte Perrelli är mina tips innan kvällen startar. Det betyder att Niklas Strömstedt och Nordman är två etablerade artister som inte går vidare alls! Fronda går bort direkt. Linda Bengtzings låt är den tredje i raden av samma karaktär. Helt okej, men vill svenska folket ha samma sak igen? Här är jag mest osäker. Hennes scenframträdande kommer att ha STOR betydelse. Kolla även denna blogg

onsdag 27 februari 2008

Årsmöte i Skövde


Helene Odenjung kom till vårt årsmöte och delade inspirerat med sig av sina tankar om politiskt arbete, redogjorde för alliansregeringens fortsatt kloka politik.

Jag fick förnyat förtoende som ordförande för Skövdes liberaler - Folkpartiet.

Kvällen avslutades med en mycket god pajbuffet, kaffe, kaka och trevlig samvaro.

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Bloggarkiv