lördag 28 februari 2009

Tjejernas kväll i Melodifestivalen

Sarah Dawn Finer är en bra sångerska. Hon sjunger med personlighet och har grundläggande kunskaper om sitt instrument - rösten. Ikväll kommer de med karaktär i sina röster att gå vidare. Jag gissar Sarah, Agnes och Susanne sedan är det svårt att gissa utan att ha sett framträdandena. Återkommer....

Sagolikt vackert väder

Idag flödar solen över berget Billingen och hela Skövde gnistrar. Livet är härligt

torsdag 26 februari 2009

Årsmöte med FP Skövde

Ikväll är det årsmöte för Folkpartiet i Skövde. Jag har förberett och fått god hjälp av ett flertal av föreningens medlemmar. Annika Beijbom, EP-kandidat från Göteborg, kommer att vara årsmötestalare och det blir sedvanliga årsmötesförhandlingar, paj- och salladsbuffé samt trevligt umgänge och bra samtal.

tisdag 24 februari 2009

Starkt stöd för Obama

Nya undersökningar visar ett fantastiskt starkt stöd för president Obama och den politik som han bedriver. Läs mer här. Ljuv musik för oss som varit anhängare sedan första stund.

måndag 23 februari 2009

Vilka är Sverigedemokraterna?

Läs här vad Aftonbladet tagit reda på.

söndag 22 februari 2009

I en tid av årsmöten

En rad årsmöten ska hållas och det är svårt att hinna med att delta överallt. Ändå har jag samlat mina åtaganden ganska bra. I veckan har vi årsmöte för Folkpartiet i Skövde. Annika Beijbom årsmötestalar och ämnet är naturligtvis EU och det förestående valet till Europaparlamentet där Annika är en av våra västsvenska kandidater.
Vädret har varit bra och vintrigt under en period, men idag bröt slaskandet ut ordentligt - inget vidare...
Får försöka att se det positivt och tänka på Robert Brobergs rader: " Det som göms i snö, kommer upp i tö".

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Bloggarkiv