lördag 23 februari 2008

Upp och hoppa - funkar det internationellt?

Grattis Frida, kul sommarhit. liksom Patrik Isaksson och BWO. Therese Andersson överaskar mig fullständigt och Caracola funkar väl okej. Trist att inte Patrik Isaksson får förgylla finalen i Globen....

BWO tog sig vidare till final!

Grattis, till hitmakaren Alexander Bard och BWO! Kanonkul. Skriver "live" och är nu nyfiken på vem som gör er sällskap. Undrar vad som kan hindra Patrik. Hans låt och framförande var suveränt bäst ikväll. Vi vet om stund.

Mitt tips innan omröstningen är klar!

Patrik Isaksson och Frida - Grattis! Andra chansen; BWO och Caracola; Bye Therese Andersson.

Melodifestival i Linköping - här är vinnarna!

Kritiken mot Nour är befogad, men felriktad. Det är programledningen som ska ha sig en rejäl känga. Nour gör vad hon har fått i uppgift, men tittarna (målgruppen) för Melodifestivalen uppskattar inte den funktion som hon är satt på. Dåligt omdöme från programledningen alltså!

Ikväll tror jag utan att ha hört en ton att följande artister går vidare. Direkt till finalen går BWO och Patrik Isaksson, till andra chansen går Ainbusk och sen är det svårt. Jag gissar Mickey Huskic.

Obama - vägen mot ett tydligt mandat

Allt fler ger sitt stöd till Barack Obama. Jag ser det som positivt och hoppas att han kan samla tillräckligt många för att besegra McCain till hösten. Läs SvD:s artikel i frågan

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Bloggarkiv