torsdag 31 december 2009

Vi har bara ett Sverige

Folkpartiet står upp för demokrati och mänskliga rättigheter.Vi blundar inte för problemen som finns och att de måste lösas.Vi tror på människors förnuft och samvete. Politiken ska riva hinder och skapa förutsättningar – inte bestämma hur vi ska leva våra liv.
Var och en av oss ska ha frihet och möjlighet att förverkliga våra drömmar om ett gott liv.
Vi vet att goda kunskaper och bra villkor för våra företag är grunden för att vi ska lyckas.Därför utvecklar vi skolan för elevernas bästa och tar fram stimulansåtgärder för entreprenörer som är beredda att ta steget ut i den globala konkurrensen för din och min framtid.När alla, utifrån sin förmåga, bidrar med arbete skapas det ekonomiska överskott som vi behöver för en bra och gemensamt finansierad vård, skola och omsorg.

Tyvärr finns det politiska partier som Sverigedemokraterna och Nationaldemokraterna. De försöker skrämmas och lura dig att det var bättre förr.De påstår att de flesta av dagens problem beror på att vi skulle vara för många i vårt land och skyller det på för hög invandring. Två helt felaktiga påståenden!

Historiens värsta härskare har använt sig av samma taktik; skräm befolkning, skyll det på oskyldiga och locka med falska, skönmålande bilder av hur det var förr. Vi vet att lögner och politik av detta slag kostat miljontals oskyldiga människor livet under 1900-talet.

Du och jag vet bättre – vi kommer inte att låta dessa missnöjespolitiker förstöra framtiden för våra barn och barnbarn. Vi står upp för varje människas okränkbara rättigheter.
Med en röst på Folkpartiet bidrar du till ett vänligare samhälle, där alla möts med respekt och värme. Det är det bästa för dig, din familj och dina vänner.
Vi har bara ett Sverige och det formas av dig och mig.Här gäller samma regler och lagar för alla.Det spelar ingen roll om du är gammal eller ung, man eller kvinna, infödd eller inflyttad – det finns alltid plats för dig.

onsdag 30 december 2009

Älgar i trädgården

Satt i en halvtimma och tittade på två älgar utanför köksfönstret. Vill inte skrämma dem så fotot togs genom fönster med min gamla mobil därav kvaliteten på fotot, men livskvaliteten att bo så här i vackra Skövde är enorm!!!

tisdag 29 december 2009

Alliansens politik vinner

Detaljhandeln går framåt i "kristider" - fler ord är överflödiga.

Sparandet ökar bland privatpersoner.
Det måste löna sig att arbeta.

måndag 28 december 2009

Myterna faller som käglor

Kolla alltid fakta - lita inte på rykten.
Stå upp för det som är sant och avslöja de som sprider felaktiga uppgifter.

Varning för SD - säg NEJ!

Sverige har under alla tider varit i behov av invandring. Så är det även nu.
Det är illa med människosmuggling, men ännu värre är orsaken till att det finns.
Nämligen de vedervärdiga regimer som uppmanar till förföljelser av människor för att de tar eget ansvar och uttrycker sina synpunkter om tingens (o)ordning.

De mänskliga rättigheterna måste ständigt försvaras, åsikts-, tryckfrihets-, religions och yttrandefrihet är något jag anser att alla människor har samma rätt att åtnjuta.
Därför är bara demokrati tänkbart som statsskick och därför får inte religion styra lagstiftning på något sätt.

Länder med öppen invandring når framgång för enskilda och samhället som gemensam resurs.


Här ligger en avgrundsdjup insikt och åsiktsskillnad mellan Sverigedemokraterna och mig som Folkpartist - bara så du vet om du vill rösta för framgång eller att Sverige går bakåt i utveckling. Det är nämligen vad SD:s politik innebär.


Kom ihåg att även Hitler var folkvald - det ändrar inget. Demokrati måste försvaras, då kan vi inte släppa in partier med rasistiska, ovetenskapliga påståenden och lögnaktig propaganda i våra beslutande församlingar.


Du har ansvar för detta med din rösträtt!


Ta ansvar nu, rösta ALDRIG på SD, så slipper du skämmas för dina barn och barnbarn...

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Bloggarkiv