lördag 14 november 2009

Skaraborgs listor är klara

Listorna till riksdag och region har antagits idag av förbundsstämman i Skaraborg.

Topp fem till riksdagen är 1) Christer Winbäck - Skövde, 2) Annika Carp - Falköping, 3) Claes Jägevall - Tibro,4) Ulla-Britt Hagström - Skövde och 5) Pär Johnsson - Lidköping.

LUF:s ordförande i Skövde Petter Fahlström har plats sju.
Topp fem till Västra Götalandsregionen är 1) Mikael Wendt - Skövde, 2) Avaz Karim - Lidköping, 3) Karlolof Fernow - Lidköping, 4) IngMarie Larsson - Falköping och 5) Sewon Ekberg - Skövde.

LUF-tjejen Louise Jern - Falköping har plats åtta.
Fullständiga listor finns här

Nomineringsmöte för Skaraborgs Folkpartister

Lilian Kindbom, ordförande för nomineringskommittén berättar om arbetet fram till idag. Återstår att se hur väl det framtagna förslaget bemöts? Spännande!

fredag 13 november 2009

Klimat, energi och miljö

Vad har du för åsikt om detta???

torsdag 12 november 2009

Cecilia Malmström nästa EU-kommissionär

Osvuret är bäst, men om Cecilia Malmström vill själv så är hon absolut den bästa personen för jobbet som Sveriges nästa EU-kommissionär.

Därför säger jag redan grattis idag till EU, Sverige och framförallt Cecilia!

onsdag 11 november 2009

Sporter det svänger om

Jag tycker att det ska bli intressant och roligt att följa Erik Hamréns arbete med vårt herrlandslag i fotboll. Ett mer offensivt, snabbare spel tror jag kan vara en framgångsfaktor och passa den nya generationen av spelare vi har i olika internationella klubbar.

Synd att svensk skattelagstiftning sätter käppar i hjulet för att vi ska kunna utveckla toppligor i Sverige där vi kan få se båda inhemska och internationella storspelare utvecklas och underhålla oss här hemma - oavsett om det är fotboll, hockey, handboll eller basket.


Hockeyn är spännande, men det är oftast pga den ovanligt svajiga (eller svängiga) nivån bland elitlagen.... Inom damidrotten finns det snart bara plats för extremer - small och large!


Det gäller även mitt favoritlag Frölunda.
På bilden Oscar Wendt, FC Köpenhamn

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Bloggarkiv