fredag 28 augusti 2009

Barnens bästa går först

tisdag 25 augusti 2009

Sweden for Human Rights in Iran

JUBELBRA !!!!

måndag 24 augusti 2009

Pirate Bay försvunnen användare flyr

Ingen rök utan aska heter det ju!

Google har haft rusning på sin nya tjänst. Det är mestadels personer som är rädda för att dela sitt liv och sina vanor med andra och stå upp för vad de gör. En ny rädsla börjar också sprida sig bland dessa och det är rädslan om att kanske bli tvungna att följa lagen för att i framtiden kunna ladda ner musik, filmer och annat upphovsskyddat material.

Det är många som är glada för att Google har tagit ansvar för dessa ljusskygga personer.

Pirate Bay är borta från Internet, troligen ha alla användare flyttat med hjälp av Google!

Rykten går också om att en stol i Europaparlamentet gapar tomt sedan ytterligare någon pirat rymt fältet - men det är ju bara ett rykte....

;-)

Stoppa förfallet - rädda landet

Tack svensk polis för de insatser ni gör, men nu måste vi kraftsamla och få stopp på vansinnigheterna Ge svensk polis resurser och befogenhet att göra vad som krävs för att skrämma iväg dessa galningar från våra gator och torg. Freda Rosengård och resten av Sverige från de kriminella gängen och fotbollshulliganerna NU!

EURO - NU, tack!

Som så många gånger tidigare vill jag bara meddela att Sverige snarast ansluter till EMU-samarbetet och får EURO som valuta. Återigen finns det starkt stöd för detta.

söndag 23 augusti 2009

Kryssa Karin

Karin Långström Vinge, präst i Svenska kyrkan - Skövde, vill ge barn och ungdomars roll en större roll för kyrkans framtida utveckling. Rösta på Karin - för barnen och det kristna budskapet skull!

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Bloggarkiv