lördag 15 augusti 2009

tisdag 11 augusti 2009

Häpnadsväckande

Det är bra när det är högt i tak och frågorna diskuteras innan beslut tas. Själv tycker jag i detta nu att det är häpnadsväckande att KD och C reagerar med: "stopp, usch och fy", när landets ekonomi nu tillåter insatser för välfärd och arbete. Det som är det mest centrala för enskilda människor. Ibland funderar jag på var denna övertro på systemlösningar kommer ifrån?

Personligen tycker jag att det känns tryggt att företrädarna för M och FP nu ger uttryck för så gemensamma tankegångar avseende ekonomisk stimulans till kommuner och arbetsinsatser samt utbildning.


Svenska företagare är viktiga när nu hjulen sk asnurra igång igen och de får mycket att göra om vi kommunpolitiker agerar klokt med stimulanspengarna.


Valet i Afghanistan är viktigt, särskilt för de kvinnor som riskerar att återigen och fortsatt berövas flertalet av sina mänskliga rättigheter. Låt de mest demokratiska krafterna segra!

söndag 9 augusti 2009

Solidaritet när det gäller

Jag anser att Sverige ska erbjuda skydd åt människor på flykt och att den svenska flyktingpolitiken ska präglas av humanitet.Det känns naturligt och självklart att ett väl fungerande samhälle som vårt visar omvärlden – och oss själva – vad medmänsklighet handlar om i praktiken.

Madonna visar solidaritet genom öppet stödjande av kampen för frigivande av Dawit Isaak.


I tider av lågkonjunktur och högre arbetslöshet finns krafter som vill använda rädslor till att begränsa invandringen. Sveriges liberaler har uppgiften att lyfta blicken över horisonten, stå upp för asylrätten för våra flyktingar och lika självklart välkomna arbetskraftsinvandring.

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Bloggarkiv