lördag 29 mars 2008

Sverigedemokraterna tappar 30%

Kolla senaste mätningen. En tredjedel av SD:s väljare har lämnat. Det går bra för Sverige!

Stearinljusen fram!

Klockan 20.00 släcker vi elbelysningen och tänder ljus. Även kungen hakar på! Myskväll i klimatvänlig stil.

fredag 28 mars 2008

Rättsröta = Skandal = Stackars barn

Det får inte vara sant, men det är det. Innan Louise är myndig får tydligen vad som helst inträffa utan att myndigheterna agerar utifrån de regelverk som faktiskt finns. Sociallagen, Barnkonventionen, Svensk Lag - ingenting verkar gälla och/eller fungera som skydd för Louise!
Vi måste agera och protestera mot detta på alla sätt vi kan. Skandal är ett lindrigt ord i detta sammanhang. Hur kan någon på allvar mena att en person som utsatt sitt barn för våldtäkt är en lämplig förälder???

tisdag 25 mars 2008

Skolan - avgifter eller inte

Skolverket förklarar sin syn på varför vi inte ska förbjuda skolor att ta ut "mindre kostnader" vid enstaka tillfällen.

Rika och fattiga barn

Klyftan mellan rika och fattiga barn ökar. Dessa signaler måste vi ta på allvar. Läs vad Rädda barnen lägger fram i sin rapport.

Barnbidrag - het potatis

Att ge alla barn förutsättningar att utvecklas tryggt till individer som vill och kan ta ansvar för sina liv - hur gör man det? Hjälper eller stjälper ett barnbidrag såsom det är konstruerat nu? Blir det bättre eller sämre om man gör som centern föreslår och inkomstprövar barnbidraget?
Det enda vi vet är att det aldrig går att skapa likvärdig rättvisa genom att "dela ut" samma stöd till alla, vi behöver nämligen olika stöd i vilka former det än handlar om.
DN skriver så här
Enligt aftonbladet tycker moderaterna detta

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Bloggarkiv