lördag 1 mars 2008

Varför dessa eviga opinionsmätningar?

Positivt, javisst - men sen då? Alliansen får ökat stöd enligt en undersökning, men det avgörande är ju vilken politik som Sveriges valmanskår vill ha för framtiden. Det visar sig i valresultatet 2010 - och dit är det trots allt ett tag kvar.
Folkpartiet är det parti som växer mest enligt mitt sätt att se. Snart har hela centerpartiet och ett flertal moderater anslutit sig till våra värderingar. De gör det genom att ändra sin egen politik och i eget namn, men vad gör det?
Liberalismen segrar och det är allra viktigast!
Alla vill till slut vara med vinnarna och trovärdigheten är störst för Sveriges ursprungliga liberalister - Folkpartiet!

3 kommentarer:

Krassman sa...

Mikael: Lite roligt att du skriver att alliansen får ett ökat stöd i mätningen när det bara är moderaterna som ökar med 1%.

Ni får väl ta och starta ett parti som heter alliansen om ni nu har ambitionen att enas om en gemensam plattform, känns dock avlägset eller vad säger du?

Thomas sa...

Det finns nu tre partier i Alliansen som ligger under 7%. Antag att alla partier utom moderaterna får 3.9%. Då har Alliansen skickligt trollat bort 11.7% av liberalerna enbart för att fyra partier ska profilera sig.

Krassman har en poäng...

Mikael Wendt sa...

Som sagt ; nästa val som ska återspegla det opinionsmätningarna visar sker först i september 2010...
mvh
Mikael Wendt

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Bloggarkiv