söndag 7 februari 2010

En ny vecka full av möjligheter

Igår samlades vi som hade möjlighet för en uppföljning och utvärdering av "Framtidverksta´n" som Folkpartiet i Skövde genomfört under ledning av två suveräna kursledare från Vuxenskolan.

Inspirerande bra möten, där våra nya medlemmar verkligen tillför så många bra perspektiv. På kvällen kom min favorit Jessica Andersson till andra chansen i Melodifestivalen.

Idag ska jag läsa och skriva samt gå på hockey med Skövde IK.

Veckan inleds sedan på måndag med begravning i Hökerum, av min systers man Svante, som lämnat oss alldeles för tidigt, men sådant rår vi inte över.

Måndag kväll är det fullmäktige i Skövde och förhoppningsvis hinner jag vara med på ett planeringsmöte med Alliansens gruppledare i Skövde.

Tisdag inleds med bilbesiktning, sedan möte med Mix Megapol, teknikkontroll inför onsdagens Skaraborgskonferens för Skolledare där jag ska delta som moderator för ett panelsamtal. Tisdagen avslutas med ett möte i kyrkans hus där kyrkovärdarna ska få information och tider fördelas för det närmaste året.

På onsdag är det först sammanträde med KSAU (kommunstyrelsens arbetsutskott), därefter Skaraborgskonferensen, Alliansträff på eftermiddagen och sedan till Vara för att tala på årsmötet för LUF.

Torsdag är det sammanträde med styrelsen för Hjo Folkhögskola och på kvällen styrelsemöte med Folkpartiet i Skövde.

På fredag har jag fyra vigslar och på lördag har FP Skövde nomineringsstämma för att fastslå listan till kommunvalet i höst.

Både på lördag och söndag kommer vi kommunpolitiker i Skövde att träffa väljare på Elins Esplanad med anledning av det pågående visionsarbetet Skövde 2025.

2 kommentarer:

Anonym sa...

I morgon tisdag skall jag till tandläkaren. På kvällen skall jag hämta lite instrument hos en kompis.

Onsdagen skiner solen hoppas jag för då blir det längdåkning på skidor som avslutas med slalom.

Onsdag personalmöte, beslutar under eftermiddagen anställa "Per" f.d FP-politiker som har varit arbetslös några år. Arbetsförmedlingen betalar understöd.

Torsdag åker vi till Göteborg och studerar invandringen i Gårdsten.
Inte kul, men vi blir bjudna på lunch på Rondo.
Kvällen tillbringar jag med familjen med en fet familjepiza.

Äntligen fredag då gör jag inget speciellt, är man politiker så är man.

Lördagen möte på Media Markt, träffar partimedlemmar och försöker ragga väljare så jag kommer in i riksdagen.
För riksdagen hägrar, hej hopp, rösta på mej!

Söndag ägnar jag att studera tre dop som hålls i kyrkan. Ett extraknäck som skulle passa mig bra - man kan nog kombinera vigslar och dop.
Kvällen blir det bastu tillsammans med frugan och sen ut i snön och kyla av sig.

Det var min vecka!

/ Merch Politruck

Anonym sa...

Folkpartisten Westerberg äventyrar Röda Korset framtid. Hans girighet har satt sina spår och nu är frågan om RK kan återta förtroendet. 92% stöder ej RK längre, och att återupprätta varumärket RK kan ta flera år.
Politikerföraktet ökar när dessa GIRIGBUKAR som Westerberg förstör i övrigt bra välgörenhetsorganisation.

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Bloggarkiv