fredag 27 augusti 2010

Folkpartiets valkraftsamling


Idag var den lunchupptakt för de tre finalveckorna i valkampanjandet för Folkpartiet. På Berns i Stockholm samlades hundratals Folkpartister från hela landet. Jag hann med några korta samtal med alltid lika sympatiska och vaket kritiska Karl Beijbom, EU-parlamentarikern och hedersknyffeln Olle Schmidt, Eskilstunas ärliga och starka frontfigur Niklas Frykman, strålande knivskarpa Anna Steele Karlström från Tyresö, Liberatis grundare och liberale musikskaparen Alexander Bard, målmedvetna och underfundiga partisekreteraren Erik Ullenhag, jättetrevliga och kunniga riksdagsledamoten Barbro Westerholm, feministen och superFolkpartisten Birgitta Ohlsson - vår EU-minister, forsknings- och högskoleminstern Tobias Krantz - som alltid är intresserad av att samtala.

Jan Björklund höll ett mycket bra och inspirerande tal och sedan följde ett panelsamtal med EU-kommisionär Cecilia Malmström som moderator där Lotta Edholm (skolborgarråd i Sthlm), Birgitta Ohlsson, Tobias Krantz och Nyamko Sabuni medverkade.

På vägen ut hann jag heja på Niki Westerberg, Camilla Eriksson, PerÅke Lundberg med flera. Det var en bra upptakt. Nu ger vi järnet ända fram till det att valsegern är bärgad!

Såhär skriver Maria Byström

1 kommentar:

Anonym sa...

Visst var det kul och inspirerande:-) Lycka till i valet!

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Bloggarkiv