onsdag 19 november 2008

Höj a-kassan

Jag är för en allmän a-kassa och en bättre ersättningsnivå än vad vi har idag. Glädjande är att Folkpartiets rikdsagsgrupp går ut med detta idag. Ser på TV hur skattedebatten i riksdagen blir allt mer löjeväckande när ingen lyssnar på den andre. Östros är helt makalös i sina beskyllningar och svartmålning.
Sossarna vill fortfarande samarbeta med Mp medans det verkar allt mer avlägset med samarbete med vänstern.

2 kommentarer:

Eklindh sa...

Nej nej nej taket i A-kassan bör inte höjas. Däremot bör golvet höjas. De flesta kan överleva på mindre än 80% av lönen. Visst blir det tufft. Men om man väljer bort onödiga saker som dyra matvaror och handlar smart och ekonomiskt så klarar man sig minst lika bra på hälften av lönen. Jag har gjort det. Jag har överlevt på mycket mycket mindre.

Och visst en allmän a-kassa kan vara bra. Men man måste se till att den inte har någon som helst koppling till fackföreningarna.

Anonym sa...

tycker synd om svenska folket och svenska samhället. ha så mycket MORAL, gör exakt som de blir tillsagda. Har aldrig sett 1 man eller kvinna här som vågar säga (HÖGT) emot när de inte är nöjda med nått. hur har moderaterna tänkt med taket till A- kassan?
hur fan ska folk som blir varslade för varje dag som går klara sig?
och säg inte som de idioterna Borg och Reinfeldt att man ska söka jobb och börja jobba när det inte finns nåt jobb. det finns jobb kollade ams hemsida men det finns bara 1000 jobb i göteborg när bara föra månaden blev ca 10000 personer verslade. Snälla sig hur de har tänkt. Och snälla börja våga och höj rösten och säg vad ni tycker..

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Bloggarkiv