torsdag 30 oktober 2008

Dansbandsdöd och politik i en salig blandnig

Nu är plötsligt dansband okej i SVT. Under många var det tabu. Man undrar vad som styr?
Gamla rockband som AC/DC hyllas ibland och sågas av andra. fritt tyckande är bra.
Börserna går upp 10 procent en dag och ner lika mycket nästa dag. Spekulationsmarknaden frodas.
Curlingföräldrar anses kunna skapa rasister. Den fria rörligheten inom Norden ifrågasätts. Vanliga resor får man dock forsätta att göra mellan länderna. Men biljetter köpta med Sterling är nu värdelösa.
Bill Clinton hyllar nu Obama som han kritiserade så länge frun var ute på egen kampanj. Trovärdighet? Varför inte, grabben kanske har mognat.. Obama betalar för att få ut sitt budskap, men alla tar inte emot det positivt. Kanske detta är det sämsta han gjort?
Förtidspensioner ska få jobba i mindre omfattningen utan att det påverkar pensionens storlek.
Lågutbildade män är en fara enligt somliga, hur är det med lågutbildade kvinnor?
Det är interna strider inom Folkpartiet om slöjförbud eller inte. Moderaterna slåss om flyktingfrågan. Billström går på tok för långt, humanism ska prägla vår flyktingpolitik.
Monica Green, riksdagsledamot för socialdemokraterna, och jag är helt överens liksom moderaten Magnus Hammar Borsch om en sak - vi hejar alla på Obama.
Mona Sahlin får stöd av Monica Green och andra, det är sympatiskt, men Mona har allt gjort ett antal riktiga klavertramp under senaste tiden - något som kanske nominerar henne till en hedersplats inom den pågående Dansbanskampen. Det kanske är de som de sexuella anspelningarna hör hemma på ett mer naturligt sätt? Bäst i Idol 2008 är Lars och Alice, hoppas det blir de två som hamnar i finalen.
Influensatiderna är här så undvik de värsta smittoställena.

Inga kommentarer:

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Bloggarkiv

    Bloggtoppen.se