torsdag 18 december 2008

Vi blir fler i Sverige

Sverige växer, vi blir fler invånare och slår rekord. Det är glädjande och nödvändigt för att vi ska klara välfärden i framtiden.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Svammel, nödvändigheten att tömma sveriges resurser få att integrera människor till att förstå det basala i ett modernt samhälle överstiger vida den eventuella "vinst" till kommade pensionsgenerationer. Man undrar ju bara hur länge ni kan hävda samma falsarium till påstående utan några former av bevis. Det är ju ni "positva" som förvägrar svenskarna en riktig och komplett kostandanalys...Man kan ju undra varför.

Anonym sa...

traventhHärligt med invandring. Vådan ser vi på våra fängelser och en och annan stenkastning på polis och brandbilar och även bussar som trafikerar invandrarområdena. Skolor som brinner, lägenheter som blir obeboliga.
Många nya arbetstillfällen och nya argument för att öka invandringen till ännu högre höjder. Kostnad ja, den får vi ta. Mångkulturen skall ha sitt. Vi övriga som av födsel blivit svenskar får finna oss i att snart inte kunna förmedla oos på vårt eget språk vår religion eller våra traditioner om TV Radio och media får sitt.
Men vi blir ju fler att dela kakan med härligt.

Mikey sa...

arbetskraftsinvandring är en sak, den här bidragsinvandringen sverige sysslar med glädjer ingen, varken SVenskarna eller alla de miljontals människor i världen som inte har penagr att ta sig hit med.
Arbetskraftsinvandring och hjälp i närområdet för flyktingar är det enda rimliga. Snart faller vårt samhälle samman helt, inbilla du dig att den invaandringen vi haft i år varit en vinst för sverige. Miljarder kronor ska nu gå till att försörja majoriteten av dom genom bidrag eller för att möjliggöra all deras fängelsevistelse. Jippi på den du, hoppas du inte är så rik att du kan köpa privatädrevård när du blivit så gammal, ni nötter somlåter det här ske borde också tvingas lida samma kval som alla svenskar som tvingas leva med "berikarna"

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Bloggarkiv