söndag 14 december 2008

Glada nyheter idag

Sifos opinionsmätning visar på att stödet för regeringen ökar. Det är glädjande och känns skönt i denna oroliga tid. Vi ser detta i mätning efter mätning. Hurra!
På fotbollshimlen blinkar Ibra allt klarare. Idag såg jag honom göra två underbara mål i den italienska ligan. Helt sagolika mål, hurra!
Obama fortsätter att sätta ihop sitt "dreamteam" och nu är hann framme vid sin stora miljösatsning. Al Gore blir inte oväntat ledare för det team som ska se till att USA tar ansvar för klimatfrågorna framöver - Hurra!

1 kommentar:

Nathaniel sa...

Reagerade bara precis nu, när jag läste att Obamas energiminister är nobelpristagare, över hur bisarrt det är att bli chockad för att en smart person blir minister i USA. När republikanerna gick till val på att smart personer är elitistiska och inte "ett med folket", dvs. den som styr landet ska vara lika dum som medelbefolkningen, började man ju undra lite hur de tänkte.

Tacka fan för att Obama vann, nu kanske resten av världen också ser att det inte är farligt att sätta smarta, kapabla människor i toppen av maktpyramiden.

Sen återstår väl att se vad de lyckas åstadkomma... Men från och med nu kan det väl inte riktigt bli annat än bättre :)

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Bloggarkiv