torsdag 4 december 2008

Protest mot bankerna behövs

Sveriges banker måste skärpa sig. Finanskris samtidigt som de gör rekordvinster?!?! Riksbanken sänker räntan och vad gör då bankerna? De ökar sina egna vinstmarginaler istället för att ta sin del av ansvaret så att konsumenterna får ökat konsumtionsutrymme, det är inte okej. Det är dags för ett upprop och en mejlbombning av våra banker.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kanske dags för dig att jämföra banker och inte dra alla över en kam. Ruskigt att se hur vissa inte är uppdaterade... Alla banker jobbar inte på samma sätt..

BigBloggs.se sa...

Vilka av landets främsta bloggare kommer få äran att listas på Sveriges tyngsta bloggportal, BigBloggs.se? Endast ett fåtal ur den osannolika mängd svenska bloggare som idag är aktiva kommer att väljas ut, detta för att allt det övriga ”slasket” ska vara bortsorterat för besökaren.

Tisdagen den 9 december öppnas dörrarna och de utvalda bloggarna avslöjas, vilka är de lyckliga få? Trumvirveln ljuder och vi håller andan!

Hälsningar
Redaktionen, BigBloggs.se

Nathaniel sa...

Inget oväntat, precis vad som hände i USA med de 700 miljarder dollarna som staten delade ut. Vad gjorde företagen? Jo, de betalade ut chefernas löner och fallskärmar först, och med lite tur blev det något över till kunderna och bankerna.
Vad gör man med barn som ska lära sig gå? Jo, man låter dem ramla. Det är det enda sättet de lär sig på.

Förresten ser jag en liten parallell till skivindustrin ;)
Grina om fildelning när man slår vinstrekord år efter år? Samma sak med Sveriges biografer, vad gör de med sina rekordintäkter? Jo, de satsar på att visa störande reklam som kallar alla biobesökare för tjuvar före filmen.

Mikael, det finns mycket som inte följer vanligt vett och logik i världen. Finansvärlden är bara en lite del.

Fredik S sa...

Jag blir så jävla förbannad gällande bankers förbannade hantering deras kunder (inte alla men dom flesta) förtroendekapital blir man lätt av med!

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Bloggarkiv