söndag 23 november 2008

Söndag på Liseberg smakar jul

Idag ska jag gå på Liseberg med familjen, vi ska vandra runt och ta del av Sveriges bästa nöjesparks vinterhyllning. En succé som lockat hundratusentals besökare under de år som gått sedan premiären. Nu körs Lotta Engberg vinterallsång och idag är det Frank Ådahl och LaGayla Frasier som är gästartister, gissningsvis blir det en del gospeltoner i novemberkylan.
Björkman bjöd in dansbandet Scotts igår till nästa års melodifestival. Vid sidan av IPRED har det framkommit att flera företag spionerar på sina anställda.
SD har svårigheter att få ha sina möten utan att bli störda. Det känns fel även för mig som inte i något avseende försvarar SD:S politik, men vår demokrati ska klara den matchen utan oschyssta metoder. Vi kan konstatera att Mona Sahlin tappar ytterligare väljarstöd. Det är söndag i slutet av november och om en månad är det jul med Lasse Kronér i TV-rutan.

1 kommentar:

Tor sa...

Vid sidan om att fler företag spionerar på sina anställda har det framkommit att riksdagen gör detsamma. Nå, kanske inte helt jämförbart, men ändå intressant att bara det ena uppmärksammas i media.

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Bloggarkiv