måndag 4 februari 2008

Spännande dagar

Utrikes
Serbiens valutgång förefaller vara positiv, bland annat enligt utrikesminister Carl Bildt. Jag håller tummarna för att det är riktigt.
Jag hoppas däremot att Johanna Nylander har fel när hon tippar McBain som kommande president i USA. Jag vill mycket hellre se Barack Obama i Vita Huset.
New York Giants vann Super Bowl (grattis!) och nu väntar Super Tuesday - vilka dramatiska dagar för allmänintresserade amerikaner!

Inrikes
Medlemsras från fackföreningarna i Sverige fortsätter, jag tycker att det är dags att ställa sig frågan varför. Finns det ingen solidaritet kvar hos svenska folket? Vi måste akta oss för EGO-kulturen, individualism är något helt annat än egoism, vilket inte får glömmas bort!

Nu upphävs de negativa spärrar som funnits för de som vill och kan arbeta trots att de har förtidspension. Friheten att välja själv och förståelsen för att hälsa kan variera över tid även hos den som har bestående nedsättning av arbetsförmågan.

Berövad på livet - vad är det som sker i vårt samhälle? Vad kan vi göra för att vända denna utveckling, människolivet är okränkbart och vi måste förankra den attityden hos alla.
Två män misstänks för mord på flicka

Läs gärna:
Tadic segrade i serbiska presidentvalet - sr.se
Slopad arbetsgräns för förtidspensionärer - sr.se
I natt håller USA andan
Kandidaterna trappar upp med hjälp av kändisar
New York vann Superbowl

Inga kommentarer:

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Bloggarkiv