lördag 10 april 2010

En vänligare vardag för alla

Vi måste ta vårt ansvar och värna miljön nu och för framtiden. För mig finns det ingen motsättning, utan tvärtom ett samband, mellan det påståendet och en aktiv utveckling och framtidstro.
Vi måste också våga tänka nytt. Att sitta fast i sina tankebanor motverkar möjligheter till förändringar och nyskapande.

Öppenhet och genuint intresse för att förstå och utveckla nya idéer är den väg som jag föreslår. Det är meningslöst att skylla på andra, att däremot tala med och lyssna på varandra skapar möjligheter. Du och jag, vi alla, är de enda som kan påverka hur vi har det. Låt oss göra det!

Välstånd skapas tillsammans. Varje timma som du och jag arbetar bidrar till vårt välstånd. När unga tjejer och killar inte har ett jobb att gå till så förstår vi vad det kan få för konsekvenser på sikt.
Vi riskerar att inte kunna betala den gemensamma räkningen och att tvingas acceptera nedskärningar som hänsynslöst drabbar alla. Omvänt blir det så att när fler kommer i arbete kan vi även i framtiden betala räkningen för den trygghet och välfärd som vi behöver och vill ha.
Med fler som arbetar och betalar skatt kan också inkomstskatten sänkas. Ingen ska behöva betala mer än 50 procent av sin inkomst i skatt. När fler arbetar kan det kanske till och med bli möjligt att sänka kommunalskatten till en nivå som gör att de flesta inte behöver betala mer än ca 30 procent i total skatt. Vem är emot?
Vi Folkpartister vill öka din frihet.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Rösta på miljöpartiet, de är bäst på miljö.

Anonym sa...

Rösta på Folkpartiet, de är bäst på allt!

Liberal

Anonym sa...

Miljöpartiet (12%)är DUBBELT så stora som lilla Folkpartiet. (6%)

KDS utträknade, tillika Centern.
Det rödgröna blocket leder med över 6%.

Heja Maria, vad fin och påläst du är! Det skall vara tjejer i år och inga gamla gubbar som i FP som vill trygga sin ålderdom - kryssa ej!

För miljön och Maria = KRYSS

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Bloggarkiv