söndag 7 december 2008

Trist söndagsreflektion

Det är så trist när man inte kan lita på människor Jag gör det och vet att jag därför kallas naiv utav somliga. Det gör inget. Livet har varit snällt mot mig hittills eller så är det en effekt av att när du litar på andra så bemöts du på samma sätt tillbaka.
Nu är det ändå så att många ungdomar blev bestulna på disco i Göteborg som utrymdes i helgen. Hoppas att ni har ordning på era försäkringar så ni kan få viss ersättning.
Konfrontationerna i Hebron fortsätter... Carl Bildt skriver om krisen idag och förr i svensk industri. Tänkvärt!
Irländarnas fläskproduktion har drabbats av en ny skandal. Kolla var grisen kommer ifrån!
Vackra Aten drabbas av kravaller och kaos.
Liksom Salem utanför Stockholm, bedrövligt
Vad än du gör så köp svenskt till jul!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vad fan har du blivit länkad till DN's artikel om upplopp i Grekland för? Du har ju inget vettigt att säga om det!

Sara sa...

Mikael: När min dotter ler lyser hela mitt inre, och hela trista mörkret utanför försvinner. Det är min söndagsreflektion :)

Ha en fin vecka!

Anonym sa...

Vilken meningslös blogg. Länka inte till twingly om du inte har något vettigt att säga om artikelns innehåll. Du är nu även anmäld för abuse på Twingly. Var så god!

Mikael Wendt sa...

Anonym, vem avgör vad som är vettigt? Hört talas om yttrandefrihet och överseende med att vi inte är programmerade utan fritt tänkande varelser som har rätt till olika former av intryck, uttryck med mera?
Dina båda inlägg innehåller ju faktiskt ingenting alls....

Anonym sa...

Att skriva "Vackra Aten drabbas av kravaller och kaos." för att lyckas prångla ut sin blogg via twingly är emot god sed och uppmanas av Twingly att rapporteras. Vilket nu är gjort av flera personer.

Mikael Wendt sa...

Jag skrev det du citerar och länkar till artikeln för att jag vill att fler ska läsa vad som händer där. Det är inte emot god sed.

Vänligen Mikael Wendt

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Bloggarkiv