fredag 4 september 2009

Demokratin hotad av bränderna

Allvaret med bränderna runt om i Sverige måste leda till snabba och kraftfulla åtgärder.

Det svenska utredningsträsket får inte hindra försvaret av demokratin.

Folkpartiet har som parti reagerat och gör frågan till en av de som ska prioriteras.

2 kommentarer:

Anonym sa...

"Det svenska utredningsträsket får inte hindra försvaret av demokratin." Haha, joo hoppas det blir så. Jag kommer då rakt inte att sakna det här landets "demokrati".

-DES- sa...

Demokrastin är hotad - ja! men inte av bränderna utan av mångkulturen. Jag har inga som helst problem med invandring eller flyktingar, jag har jobbat 26 år innom industrin och lärt känna massor av invandrare, personer som jag har daglig kontakt med, Problemet med mångkultur är Islam där islam råder - råder inte svensk lag, islam står över svensk lag, islamister kommer aldrig att integreras i vårt svenska samhälle - de förkastar vårt levnadssätt vår kultur, våra seder och våra lagar. Om våra politiker inte ser faran i detta - är de här bränderna i Göteborg ingenting i jämnförelse till vad vi i framtiden kommer att få uppleva.

Jag har insett faran med islam! det är därför som jag skriver det här - för att belysa ett växande problem, jag är ingen kristen fanatiker, jag tror inte på någon gud överhuvudtaget - jag tror på människan och på godhet.

Mvh Dennis

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Bloggarkiv