söndag 11 april 2010

Liberal hjälte skrattar i Göteborg

Annika Beijbom skriver idag om "Snällismen på nätet""För den som ännu inte läst varken Torbjörn Nilssons bok "De omänskliga" eller en recension så tipsar jag om Sanna Raymans recension, och om Nilssons recensionspostning. Jag önskar oss alla, ånyo, en värdig valrörelse. Med tanke på alla goda krafter som finns här är jag säker på att det kommer att gå alldeles utmärkt.Nästa postning kommer handla om min del i projektet Politik 2.0 och varför jag tror på våra gemensamma ansträngningar på nätet. Två som redan skrivit om Politik 2.0 är Peter Andersson och Lilith Svensson." - skriver Annika.

2 kommentarer:

Annika Beijbom sa...

Hej Mikael,
Vet att du är precis en sådan politiker i den nya tiden som vet att med värdighet och vänlighet kommer man längre. Ska bli så spännande att se hur det artar sig i valrörelsen. Med tanke på att bloggosfären nu tar befälet över hur vi vill vara mot varandra så vill jag utropa ett litet, litet och försiktigt men ändå: bloggosfären mot kvällspressen 1-0. :-).

Fler bloggare har hängt på idag på temat "ren bloggning" och om vikten av att visa respekt för varandras åsikter även när uppfattningarna går isär - vilket de ju tenderar att göra då och då.

Ha en underbara vecka!

Många hälsningar
Annika Beijbom :)

Mikael Wendt sa...

Annika, tack fö rdin kommentar och hälsning.
Nu ska jag iväg på kommunstyrelsemöte och sedan deltar jag i en debatt om bostadspolitik här i Skövde ikväll.

Ska bli spännande och kul!

Ha det gott,
Mikael

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Bloggarkiv