onsdag 6 januari 2010

Snöyra, barnporr och kyrkobesök

Idag är det trettondagen. Det snöar oavbrutet över berget Billingen och min hemstad Skövde.
Det är vitt och vackert - riktig vinter. Jag ska till kyrkan i centrala Skövde, St:a Helena kyrka, för att samla tankar och kraft.

Nu är det bara 256 dagar kvar till valet 2010. Alliansregering gör ett fortsatt bra jobb och det rödgröna alternativet har ännu inte presenterat något trovärdigt. Ta bara bilkrisen som startats av MP och V - genom straffskatter och att inte bygga ut vägar vill de ta bort privatbilismen.
Alla som kan lägga ihop ett och ett begriper att det är det som verkligen förstör möjligheterna för en fortsatt svensk bilindustri.
Att samma människor står och skriker om stödmiljarder till industrier som inte går ihop är just det - ett agerande som inte går ihop.

Det blir Allians för Sverige som fortsätter att regera efter valet i år - allt annat är förödande för varje enskild som bor i vårt Sverige och inte minst för de som har sitt arbete kopplat till industrin.

Över trettontusen i mellanSverige var utan ström inatt, jag hoppas att den kommit tillbaka.

Det dummaste jag hört de senaste dagarna är ropen på att säkerhetsarbete skulle strida mot barnpornografilagen - hur korkade inlägg får det göras egentligen??

Inga kommentarer:

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Bloggarkiv