tisdag 5 januari 2010

Vi har bara ett Sverige och det formas av oss alla

Folkpartiet står upp för demokrati och mänskliga rättigheter. Vi blundar inte för problemen som finns och att de måste lösas.
Vi tror på människors förnuft och samvete.
Politiken ska riva hinder och skapa förutsättningar – inte bestämma hur vi ska leva våra liv.
Var och en av oss ska ha frihet och möjlighet att förverkliga våra drömmar om ett gott liv.
Vi vet att goda kunskaper och bra villkor för våra företag är grunden för att vi ska lyckas.
Därför utvecklar vi skolan för elevernas bästa och tar fram stimulansåtgärder för entreprenörer som är beredda att ta steget ut i den globala konkurrensen för din och min framtid.
När alla, utifrån sin förmåga, bidrar med arbete skapas det ekonomiska överskott som vi behöver för en bra och gemensamt finansierad vård, skola och omsorg.
Tyvärr finns det politiska partier som Sverigedemokraterna och Nationaldemokraterna.
De försöker skrämmas och lura dig att det var bättre förr. De påstår att de flesta av dagens problem beror på att vi skulle vara för många i vårt land och skyller det på för hög invandring. Två helt felaktiga påståenden!
Historiens värsta härskare har använt sig av samma taktik: Skräm befolkningen, skyll det på oskyldiga och locka med falska, skönmålande bilder av hur det var förr. Vi vet att lögner och politik av detta slag kostat miljontals oskyldiga människor livet under 1900-talet.
Du och jag vet bättre – vi kommer inte att låta dessa missnöjespolitiker förstöra framtiden för våra barn och barnbarn. Vi står upp för varje människas okränkbara rättigheter.
Med en röst på Folkpartiet bidrar du till ett vänligare samhälle, där alla möts med respekt och värme. Det är det bästa för dig, din familj och dina vänner.
Vi har bara ett Sverige och det formas av dig och mig. Här gäller samma regler och lagar för alla. Det spelar ingen roll om du är gammal eller ung, man eller kvinna, infödd eller inflyttad – det finns alltid plats för dig.

2 kommentarer:

Nathaniel sa...

Ärligt talat, Micke... Du bloggar inte. Det här är ingen blogg. Det är en reklampelare för Folkpartiet. En dålig sådan, till och med.

Allt jag läste i denna post är "Folkpartiet vill ha fred på jorden och att alla ska vara lyckliga. Sverigedemokraterna vill ha Hitlertyskland och att vi ska äta barn. Rösta på Folkpartiet, rösta på Folkpartiet, rösta på Folkpartiet, rösta på Folkpartiet, rösta på Folkpartiet!"

Ta upp lite aktuella frågor istället. Diskutera detaljerna, och beskriv hur Folkpartiet tänker frambringa detta tillstånd av allmänt välmående och trivsel bara för att ni kommer till makten. (Kom ihåg att alla partier lovar samma sak. Utmärk er åtminstone en smula...)

Möt Sverigedemokraternas sakfrågor och förklara, både i detalj och princip, varför de har fel. De som redan lutar åt SD kommer inte ändra sig bara för att du säger åt dem. Om något kommer de bli mer fast beslutna att SD är rätt parti för dem, eftersom de påpekar konkret vad de står för, medan du repeterar luddiga koncept som är så uttjatade som främlingsfientlighet är.

Så, är det här en personlig blogg av en person som även är Folkpartist, eller är det en reklamkanal driven av en innehållslös politiker?

Mikael Wendt sa...

Nathaniel.
God fortsättning.
Det här eä en privat blogg av en person som Folkpartist.
Uppskattad av de som följer den, fri att avstå för varje person som inte uppskattar den.
Tack för din kommentar och njut av 2010.

Det ska jag göra!
Mikael Wendt

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Bloggarkiv