onsdag 8 oktober 2008

Obama är suverän

Det var inget snack om vem som var den bättre debattören och vem som blir den bättre presidenten efter nattens debatt mellan McCain och Obama. Baracks stjärna lyser på himlen och han gav tydliga svar som inger hopp och förtroende.

4 kommentarer:

Daniel sa...

Obama heter han ju - och inget annat.

S R LARSON sa...

Som sagt, annu mer bevis for att Mikael Wendt ar socialdemokrat. Han svaljer med hull och har allt som Obama lovar, vilket betyder en expansion av den federala regeringens utgifter med 27 procent.

Att a ena sidan kalla sig liberal och a andra sidan forespraka en sa massiv expansion av den offentliga sektorn ar politiskt hyckleri, ingenting annat.

S R LARSON sa...

For ovrigt borde Hr Wendt ta del av amerikanska nyheter nasta vecka. Da slapper Jerome Corsi sin dokumentation av Obamas aktiva stod och hjalp till Raila Odinga, en mycket auktoritar kenyansk politiker som anvander vald som ett politiskt instrument och som vill infora sharia-lagar i Kenya.

Mikael Wendt sa...

S R: jag får väl ta del av de amerikanska nyheterna via svågern som bor i det stora landet, sam tunder den dryga vecka då jag kommer att vara i Atlanta och New York i skiftet okotber - november bland annat för att uppleva valet i USA. Det skrivs så mycket böcker och de flesta har någon avsikt med sin bok. Jag antar att den bok du rekommenderar inte har för avsikt att ge en objektiv beskrivning av Obamas stöd för denna politiker så som det ser ut idag. MEn jag kna ju ha fel...

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Bloggarkiv