fredag 14 maj 2010

Dagens bloggtips 14 maj

Annika Beijbom är en liberal förkämpe på alla vis. Idag föreslår jag att du ägnar en stund åt hennes blogg och följer de länkar hon presenterar.

Som redaktör för boken Politik 2.0 har hon gjort ett bra jobb och en riktig insats för upplysningen av sociala mediers betydelse för det fria ordet och opinionsbildning.


Alternativt så går du direkt på länkarna här:

De underbara, kompetenta författarna i boken: Brit Stakston, Joakim Jardenberg, Erik Laakso, Niclas Strandh (råtext ur 2.0), Emma Marie Andersson, Anders Mildner, Martin Lindvall, Lotta Axelsson-Sundin, och Nikke Lindqvist som designat bloggen och bidragit med så mycket i tillblivelsen av och analyserna till projektet 2.0.


Bokens huvudfotograf är Tobias Björkgren som lagt ned ett mycket stort arbete på att fotografera många av de medverkande i 2.0. Tobias kommer att jobba med Makthavare under Politikerveckan i Almedalen i år.

3 kommentarer:

Hans J sa...

Fler bloggtips:

Mikael Nilsson är oerhört klar i sitt "grävande bloggande" :

SÄPO i Rapport i kväll

SM i hyckleri!

Det finns tydligen hur mycket som helst att gräva fram men bara några orkar!

En sann liberal!

Annika Beijbom sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Annika Beijbom sa...

Hej Mikael,

Stort tack för den generösa puffen. Men det är huvudförfattaren Brit Stakston som bidrar med sin mångåriga expertis och erfarenhet inom området, samt har valt ut medförfattarna och politikerna i boken. (Ära den som äras bör. :))

Hoppas allt är bra hos er i Skövde.
Många hälsningar
/Annika Beijbom

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Bloggarkiv