lördag 21 mars 2009

EU behöver en liberal kvinnlig svensk präst

Cecilia Wikströms liberala röst behövs i EU-parlamenetet!

Ingen människa är en handelsvara. Därför måste vi inom EU bryta sexhandel och trafficking. Kvinnor och barn är inte till salu. Det måste vara förenat med strängare straff att köpa sex av en människa som redan är ett offer för kriminalitet, ensam, fråntagen alla sina rättigheter och förd till ett främmande land av brottssyndikat. Människan får aldrig reduceras till ett objekt. Hon måste alltid få vara ett agerande subjekt som bestämmer sitt eget liv.

Läs hela Cecilias artikel här
Bilden är lånad från Cecilias blogg Foto: Håkan Gidlöw

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Mikael.
Man måste förklara för vanliga människor hur det fungerar med euron. Det finns svarta hål, eller en vita fläckar om man så vill, vad gäller den allmänna kunskapen om övergången av euron i förhållande till den egna och andra länders valutor.
Ser svenska folket att det finns en vinning med euron? Ja då röstar man så klart för denna valuta.
Så - en förklaring är nog på sin plats, men snarast. Vi har ju strax ett stundande EU-val. En positiv inställning till de valda i detta val, så kanske vi strax har en euro också.
Så - det gäller att nominera rätt personer. Vi behöver knappast några ”goda politiker” i EU – vi behöver fantastiska förhandlare i EU!
Hälsning
Jan S

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Bloggarkiv

    Bloggtoppen.se