tisdag 30 september 2008

Idol-jakten igång

Anders Bagge sympatisk, kunnig och schysst. Andreas och Laila är också två proffs som vet vad de håller på med. Kul att juryn i år kan vara oense om prestationer av de tävlande utan att hamna i läget då man sänker aspiranterna. Det kommer att bli svårare längre fram i tävlingen, men de kanske kan fixa kritik utan att bli plumpa. Lycka till!
Tjejerna var okej första kvällen, nervösa och ett flertal dåliga låtval. Låtar som varken passade deras röster, fångade publiken eller görs personligt kommer att skicka flera av dem ur tävlingen innan den övergår till att ta fram en ny stjärna. Trots allt så röstar folk inte så professionellt inledningsvis. De röstar på favoritlåtar, hon som är snyggast och annat som inte har så stor betydelse i det långa loppet.
Det ska bli kul att följa och ikväll får vi se hur det går för killarna. Jag tror att juryn överskattat både Johan Palm och Anna Bergendahl. Låtvalet ikväll är också under all kritik. Aftonbladets Martin får fel. De tre killar han gissar ska åka hem klarar sig.

Inga kommentarer:

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Bloggarkiv