torsdag 1 maj 2008

S och Sahlin börjar tappa väljarstöd redan!

Förväntan var stor bland många socialdemokrater när Göran Persson skull ersättas som partiledare. Mona Sahlin valdes, ingenting förändras.
S-företrädarna fortsätter att försöka skrämma befolkningen. Man gör det genom att överdriva och svartmåla konsekvenserna av förändringar i det föråldrade svenska arbetsmarknadssystemet. Ett S-märkt system som lett till att närmare en miljon människor befann sig i olika former av utanförskap inför valet 2006.

När vi nu ser hur allt fler personer i vårt land får jobb och upplever glädjen av att försörja sig själva och kunna påverka sin vardag så talar Östros så illa om detta att alla undrar var han befinner sig. Du lever inte i verkligheten! Du målar upp bilder om hur det kan vara i ett fingerat värsta-scenario och inbillar folk att det är så det ser ut. Det är allt färre som tror på din beskrivning. Likaså är det när Mona Sahlin beskyller Alliansen för att misslyckas. Folk kommer ihåg och vet att på samtliga områden som Mona Sahlin nu klagar är det så att hon varit ansvarig minister och att det är efter henne som Alliansen nu får städa upp - för att ge personer i vårt land bättre levnadsvillkor och ökad självkänsla.

Förtroendet för Alliansen växer och det är ingen tvekan om att vi just startat en längre period där Sverige utvecklas till en starkt liberalt land med stort solidariskt ansvar för våra medmänniskor såväl här hemma som inom EU och i det globala perspektivet.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Stödet för de de borgerliga partierna har ju rasat katastrofalt mycket sedan senaste valet. Detta handlar om en mycket liten ökning i förhållande till hur mycket man tappat totalt.

Jan sa...

Svar till tom. Det är sant att stödet fortfarande är lågt till partierna enligt undersökningar, men å andra sidan så verkar det vända. Men det är klart, skräckpropaganda verkar vara ett lyckat koncept. Det enda jag kan tänka på när jag ser dessa marscher är Sovjet och en dundrande Stalin som predikar "solidaritet" medan miljoner dör i slav läger. S är kanske inte riktigt där ännu, men arbetslösheten var ju alarmerande hög 2006, vilket Financial times rapporterade. Folk kanske minns det när de säger att de har högre förtroende för Reinfelt och kanske så blir det att de röstar blått tillslut när det väl blir val.

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Bloggarkiv

    Bloggtoppen.se