lördag 8 maj 2010

Integrationen måste lösas nu

Integration handlar om alla människor som står utanför, oavsett orsak!

Med fortsatt bättre villkor för den som vill starta företag kan vi lösa avgörande frågor för en fungerande integrationen i Skövde liksom övriga delar av Sverige.
Folkpartiet har en politik som genom ansvar, kunskap och möjligheter ger alla chansen att lyckas – det är avgörande för vår framtid.

Det är oacceptabelt att någon hålls utanför ett fullt deltagande i samhällslivet. Folkpartiets politik innebär lika rättigheter, skyldigheter och lika möjligheter till alla – oavsett födelseort, hudfärg, religion eller kultur.

Alla som är friska och kan arbeta ska göra det. När människor utestängs från arbete skapas segregation. Det är dags att ta krafttag mot utanförskapet. Försörjningsstöd ska ges med krav på motprestation. Att ställa krav är att bry sig.

Genom att fler kommer i arbete, som anställda eller egna företagare, får vi förbättrade förutsättningar att lyckas höja livskvaliteten för varje person oavsett vem man är och var man bor.

Sverige måste ha en ny politik som uppmuntrar eget företagande, ställer krav på medborgarna och gör så att det även i fortsättningen lönar sig att arbeta. En politik som får oss att se ljuset och glädjen i vardagen. En politik som tryggar vård och stöd till alla som behöver det – även i framtiden.

Din röst, på valdagen i september, avgör vilken framtid vi får.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Äntligen får vi BORDELLER i Sverige!
Tack FOLKPARTIET!
Jag både kryssar och kysser Folkpartidamen!
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7094772.ab

Anonym sa...

Girigbuken och Folkpartisten Westerberg får minskad lön från RK.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7095778.ab
Inte ett jävla öre till Röda Korset och ingen röst på Folkpartiet!

Mikael Wendt sa...

Anonym, jag önskar dig en trevlig vecka!

Anonym sa...

Vi måste, vi måste..bla bla ,,,inte konstigt att politikerföraktet ökar. Ni har haft fyra år på er att integrera. Kom med nåt konkret.

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Bloggarkiv