torsdag 22 oktober 2009

FEL o SKANDAL av regeringen

Att släppa en person som begått brott mot mänskligheten, innan straffet är avtjänat, måste vara en av de mest häpnadsväckande och felaktiga besluten från vår regering.

I en tid då rättssystemet behöver göra allt för att återskapa ett starkt förtroende så kan inte en krigsförbrytare som Plavsic friges innan hon avtjänat sitt straff.

Att hon därefter ska få en ny chans att fungera i samhället som andra, efter avtjänat straff, är rätt och vad domen innebär.

Skandal!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag kan inte fatta det. Men det är ju bara muslimer hon har mördat, förföljt och fördrivit så att hon kan släppas lite innan ja..
minns nån Jackie Arklöv som släpptes pga brist på bevis? han anklagades också för att ha mördat muslimer..

Bertil Hjelm sa...

"minns nån Jackie Arklöv som släpptes pga brist på bevis? han anklagades också för att ha mördat muslimer..."

Jaha, så den romerska rättsprincipen skall överges? Skall man döma någon bara för att man ogillar personen och för att någon tror att personen har mördat?

I så fall kan vi sätta hela svenska folket i fängelse för fildelning, skattebrott och förberedelse till brott bara för att de förmodligen tänkt en brottslig tanke...

Anonym sa...

hahaha jämföra fildelning med folkmord, det är precis så Regeringen Reinfeldt resonerar när han beslutar att släppa en grym krigsförbrytare..
men nu undrar jag varför man inte släpper jackie Arklöv i förtid? eller Anders Eklund som tog livet av den lilla flickan? de har säkert ångrat sina brott.

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Bloggarkiv