tisdag 16 juni 2009

Alliansen vinner 2010

Alliansregeringen har hanterat krisen på ett sätt som väckt många olika känslor. Förtroendet för regeringen är starkt hos svenska folket.
Idag kan det komma besked från GM angående Saab.

Min goda vän, Karin, skriver om humanisternas kampanj som når ett troligt syfte - nämligen att skapa debatt.

Kritiken inom S mot Mona Sahlin fortsätter.

Jag hoppas och förväntar mig att världssamfundet reagerar mot det fruktansvärda maktmissbruket i Iran.

3 kommentarer:

Hans J sa...

Enda chansen för "Alliansen" att vinna valet 2010 är att de kallar in den där armén som du har på bilden och tvingar oss som i Iran.

Alliansen har misskött sitt jobb något fruktansvärt. Nu talar jag inte om den rent ekonomiska politiken utan om rätten till privatliv och att slippa att riskera att få sin telefon avlyssnad även om man är helt oskyldig.

Alla ska visa pass när man åker ut ur EU. Detta beteende kritiserade vi Sovjetunionen för tidigare. Att visa pass när man åker in i ett område verkar ju rimligt men UT?!?

Tullen! kan numera genomföra "inre kontroll" var de vill i landet och när de vill. Ja, kanske inte riktigt när de vill men misstag sker så lätt...

Kameror bevakar medborgarna i t ex Stockholm snart överallt. Det är betydligt mindre på landsbygden men kommer långsamt dit också.

Man kan inte skicka email utomlands utan att riskera att få det läst av staten.

Varför fick vi inte folkomrösta om vi ska överlåta makten över Sverige till EU enligt Lissabonfördraget?

Skulle folket återvälja dem som infört respektive medverkat till detta?

Aldrig!

Mikael Wendt sa...

Hans, jag beklagar verkligen hur det är i det land du beskriver. Hoppas att du får bukt med problemen. Känner du att det inte finns någon chans att freda sig i den militärstat du bor i nu så är du alltid välkommen hit där jag bor. Landet heter Sverige och ligger i Europa, det finns ett fåtal här som känner sig förfölja men de allra flesta upplever frihet att röra sig och att rättskyddet är gott. VI har naturligtvis ett system som gör att vi kan åtala de som gör sig skyldiga till brott, men det är ju också bra för allas säkerhet.

Vänligen, Mikael Wendt

Kas sa...

Istället för att vara lika tyken som vanligt kan du ju peka på vad i Hans J:s påståenden som inte stämmer.

De är tydliga och överensstämmer väldigt väl med sanningen, även om du inte förstår det.

Politiker är ju av tradition okunniga och beslutar om saker de inte förstår. Du platser således väldigt bra som politiker.

Ni som förstår vårt land kommer att gå till historien och beskrivas som lika dumma som de som ansvarade för häxjakten för ett par hundra år sedan. Grattis!

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Bloggarkiv