söndag 16 maj 2010

Valet är ditt - mer sant än någonsin

Varje röst räknas och har betydelse, men det ser ut att bli ett jämnt val i höst och det innebär att hela utgången kan hänga på en enda röst.

Varje person som har rösträtt behöver verkligen ta vara på sin rättighet. En möjlighet som enligt mitt sätt att se det är en skyldighet också!

Sifo visar idag att det rör sig hela tiden, SD har halkat ner, opinionsmätningarna speglar de rörelser som finns. Aldrig förr har vi haft fler förstagångsväljare och fler äldre väljare. De unga och äldre avgör valet.

Rösta på Folkpartiet om du bejakar friheter och i handling visar respekt för dina medmänniskors rätt att utöva sina rättigheter på samma sätt som du själv har rätt till.

Rösta på Folkpartiet om du är för samverkan på lokal, regional och global nivå.

Rösta på Folkpartiet om du vill försvara demokratin och sprida kunskap fritt till hela världens befolkning.

Rösta på Folkpartiet om du vill se ett vänligare, mer öppet och liberalt samhälle.

Jag röstar på Folkpartiet för att jag tror på den enskildes rätt och förmåga att fatta beslut över sitt eget liv. Politik ska riva hinder, men aldrig bestämma hur vi ska leva våra liv.
Såhär skriver Tommy och Per angående SIFO-mätningen. Mer positiva tongångar från valkonferensen för UNGA FOLKPARTISTER i Göterborg kommer från Frida,

1 kommentar:

Ulmerkotten sa...

"Rösta på Folkpartiet om du vill se ett vänligare, mer öppet och liberalt samhälle."

Jotack den tokstollepolitik Ni och Alliansen bedriver i invandringsfrågan håller på att förvandla Sverige till en islamsk stat. Men Ni kan ju fortsätta stoppa huvudet i sanden och förneka verkligheten i form av kravaller, personförföljelser och enorma kostnader.

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Bloggarkiv