fredag 1 maj 2009

FOLKPARTIET lovar mer åt alla!

Folkpartiet kan du lita på. Den politik jag står för är ingen överbudspolitik.

Idag har Mona Sahlin lovat mer till alla; mer till pensionärerna, fler jobb till unga, Wanja Lundby-Wedin har på eget mandat uttalat att AMF-skandalen är över. Man frågar sig för vem då?

Jag undrar hur ska det gå till?

Från min sida och Folkpartiets sida lovar jag mer till alla under förutsättningatt vi har mer att dela på. Det vill säga att vi får fart på vår produktion av tjäster och varor, att de (våra produkter) möter efterfrågan på marknaden och att vi höjer vår samlade kunskapsbas för att möta framtidens utmaningar.

Fler humanister måste styra utvecklingen med stöd av ekonomer och inte tvärtom!

1 kommentar:

Anonym sa...

Jaja, det är bra. Från det ena till det andra. Novusopinionsmätning. Inte oväntat. Regeringens tyranni över internet börjar få genomslag hos den medelklass den alltför lättlöpt och framgångsrikt dragit till sig genom motsåndarens oduglighet, och som nu börjar vakna upp och inse sina verkliga intressen visavi det monopolkapital i vars ledband regeringen helt och hållet går. Den självförvållat kvaddade socialdemokratin synes oupplösligt kedjad vid sina sina blysänken Sahlin och Lundby-Wedin. Den förra är bara hjälplöst tafflig och bortkommen och klarar överhuvud taget ingenting på egen hand och den senare tänker bara på sin egen makt och prestige så varje anständig människa rodnar sig fördärvad inför skamlösheten. Det blir Vänsterpartiet och Miljöpartiet som skördar frukterna av det här, plus i viss mån Sverigedemokraterna och Piratpartiet och kanske Junilistan. Kristhycklokratena är på väg ut, och det ska vi enbart vara tacksamma för. Den klämkäcka Olofsson och hurtbullen Björklund inger inte heller stort förtroende. Reinfeldt har åtminstone lite skalle, om inte hjärta, varför moderaterna klarar sig bäst på den kanten.

- Peter Ingestad, Solna

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Bloggarkiv

    Bloggtoppen.se