lördag 4 april 2009

Tveksamt glädjande opinion

Demoskop är väl det institut vars mätningar svänger mest, men deras undersökningar är ju riktiga så de redovisar fakta utifrån de personer som svarat.

Niklas Frykman, gruppledare för Folkpartiet i Eskilstuna, skriver så här om denna undersökning.

Sossarna backar, moderaterna segrar - men genom att KD och C, enligt Demoskop, hamnar utanför så krävs valsamverkan för en Alliansseger.

Mona Sahlin har problem med trovärdighet och tappar därmed anhängare för varje månad som går. Något som Baylan blundar för och skyller på annat - det kan bara leda till ännu starkare ras framöver.

Wanjas problem i LO-borgen är en sak för sig - mer kopplat till svenskars inställning mot vidriga bonussystem och slapp inställning till styrelseuppdrag.
Foto: Erik Bratthall

1 kommentar:

Unknown sa...

VARNING! LO-toppen börjar bli deperat nu, när de ser sin plats i smöret och sina sinekurer och förmåner hotade. Det har Wanja visat genom att försöka tysta Aftonbladet kritiska skribenter. Hon kommer inte att tveka att använda sitt inflytande för att begagna sin styrelsepost i AMF för att öva påtryckningar på kritiskt försäkringstagare i AMF; dem har hon ekonomisk hållhake på. Sådan är uppkomlingsmentaliteten! Det gäller att vara vaken och passa tåget. Man gör i eget intresse MYCKET klokt att lämna AMF till förmån för ett annat försäkringsbolag. Dessa sovjetmänniskor utgör en samhällsfara! Det kan inga pussar i världen dölja. Pass upp, alltså!

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Bloggarkiv